Zoek op

De invloed van de omgeving op je huid

Hoe helpt HydroPeptide jouw huid herstellen en beschermen?

Onze huid is de belangrijkste barrière die ons beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren

Vanaf het moment dat je ‘s ochtends je huis verlaat, wordt je huid blootgesteld aan verschillende, schadelijke omgevingsfactoren die bijdragen tot de afbraak van collageen. Ze beïnvloeden de algemene gezondheid van je huid en spelen een rol bij huidveroudering:

  •  UV-stralen
  •  Luchtvervuiling
  •  Sigarettenrook
  •  Blauw licht van schermen
  •  Weersomstandigheden zoals kou, wind en vochtigheid

Wat zijn vrije radicalen?

De term ‘vrije radicalen’ wordt vaak genoemd wanneer het gaat over de huid en de omgeving. Sommige chemische stoffen die ons milieu vervuilen, hebben een toxische werking doordat ze vrije radicalen kunnen vormen. Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen die schade veroorzaken aan het DNA en collageen.

Welke invloed heeft vervuiling op je huid?

Vervuiling kan ontstekingen en oxidatieve stress verhogen en veroudering van de huid versnellen. Ze tast de barrièrefunctie van de huid aan en vermindert de hydratatie.

Hoe bescherm je je huid tegen luchtvervuiling?

Stap 1 is een goede huidverzorgingsroutine met zonnebescherming! Ontdek hieronder hoe HydroPeptide hierin kan helpen!

Cleansing Gel

Reinigen verwijdert vervuilende stoffen die op je huid blijven zitten. Cleansing Gel van HydroPeptide verwijdert op een zachte manier onzuiverheden zonder de huid uit te drogen en beschermt de lipidebarrière van de huid.

Face Lift

Je huid verzorgen met een goede moisturizer is belangrijk! Face Lift van HydroPeptide is een heel lichte vochtinbrengende crème die het afweersysteem van de huid versterkt en beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren.

Solar Defense Non-Tinted SPF 50

UV-bescherming is het belangrijkste om huidschade en -veroudering tegen te gaan! Solar Defense SPF 50  beschermt tegen UVA, UVB en IR stralen terwijl het de huid voedt met Hyaluronzuur. Een mix van calendula-, komkommer-, en acaiextracten beschermt tegen vrije radicalen.

Ook interessant voor jou

Body Wash

Waarom je lichaam verzorgen net zo belangrijk is als je gelaat

Ontwerp zonder titel (43)

HydroGlow Facial

Een Instagram-waardige glow!