Zoek op

Verzorgingen

Luxueuze ervaring met klinisch bewezen resultaten!

Professionele verzorgingen​

HydroPeptide biedt meer dan 40 verschillende behandelingen aan die onmiddellijk zichtbaar resultaat opleveren. Onze filosofie is om huidvernieuwing te stimuleren door de huid te voeden, zonder schade te veroorzaken.

Onze behandelingen zijn zonder “downtime”. Hiermee bedoelen we dat onze gelaatsverzorgingen onder normale omstandigheden niet leiden tot roodheid, irritaties of schilfering.

  • Huidvernieuwing stimuleren
  • Onmiddellijk zichtbaar resultaat
  • Geen schade aan de huid

Hieronder staan een deel van onze verzorgingen om je te inspireren, te laten ontdekken & te informeren.

Verzorging

Signature Facials

Vindt de behandeling die bij jouw huidtype of huidprobleem past. Van rimpels, tot acné en dehydratatie. Voor elk probleem is een oplossing.

MOISTURE INFUSION

Deze hydraterende gelaatsbehandeling hydrateert snel en herstelt de natuurlijke barrière van de huid. Drievoudig hyaluronzuur en onze gepatenteerde peptidetechnologie werken samen om de huid terug in balans te brengen, terwijl deze voller wordt, het vocht beter vasthoudt en meer gaat stralen.

CALMING RECOVERY

Deze kalmerende gelaatsbehandeling helpt bij gevoelige huid door de aangetaste huidbarrière te herstellen. Een kalmerende mix van ontstekingsremmende plantaardige ingrediënten, milde hydraterende bestanddelen en anti-roodheidpeptiden brengt de huid snel in balans en verhoogt de veerkracht en glow.

REGENERATIVE REFRESH

Deze transformerende behandeling is ontworpen om alle belangrijke tekenen van huidveroudering aan te pakken en wordt
aangedreven door hoogwaardige professionele producten boordevol peptiden, verrijkt met krachtige werkstoffen van klinische kwaliteit die speciaal zijn geselecteerd vanwege hun anti-aging capaciteiten. De geavanceerde peptidetechnologie verbetert
zichtbaar de elasticiteit van de huid, verzacht fijne lijntjes en rimpels en verbetert de algehele textuur en teint van de huid.

COLLAGEN RENEW

Deze verjongende gelaatsbehandeling helpt verlies van volume en elasticiteit tegen te gaan voor maximale jeugdherstellende resultaten. Een krachtige combinatie van leeftijd bestrijdende peptiden en gepatenteerd Nimni Support Complex werkt om de stevigheid te stimuleren voor een mooie, strakke look met langdurige herstellende voordelen.

HYDRAGLOW

Pak pigmentatieproblemen aan zonder het gebruik van agressieve chemicaliën met deze intensief verhelderende gelaats-
behandeling. Een krachtige dosis vitamine C, zachte exfolianten en barrière-ondersteunende ingrediënten geven de huid direct een stralende teint.

SPOT CHECK

Deze verfijnende gelaatsbehandeling pakt snel de huidtextuur en teint aan zonder de natuurlijke vochtbarrière aan te tasten. Een klinische dosis acne-dodend salicylzuur (2%), antioxidanten en onze gepatenteerde peptidetechnologie verwijderen dofheid en verhogen de absorptie en effectiviteit van actieve ingrediënten.

Body facial

Een “body” verzorging? Ja! Ervaar dezelfde superieure verjongende resultaten die je verwacht van onze kenmerkende gelaatsverzorgingen, ook voor het lichaam. 

Laat geavanceerde peptidentechnologie de overige 90% van de huid verbeterende ondersteuning bieden. Deze verzorging geeft je een verbeterde barrièrefunctie & bescherming tegen toekomstige tekenen van huidveroudering. Plus het heeft ook een focus op striemen en cellulitus. 

Boek je verzorging!

Wil jij ook genieten van de professionele verzorgingen & luxueuze ervaring van HydroPeptide?

Vind een instituut bij jou in de buurt en boek je verzorging! 

Resultaat

VOOR

Vitamine C behandeling resultaat

NA

Vitamine C behandeling resultaat

Resultaat

VOOR

Signature facial behandeling hydropeptide

NA

Signature Facial Behandeling HydroPeptide