Zoek op

Contacteer ons

Let’s get in touch!

Contact

Zit je met een vraag, een opmerking of wil je meer informatie? Contacteer ons via onderstaande gegevens of vul het contactformulier onderaan de pagina in. 

We horen graag van jou!

Contacteer Ons

Heb je een schoonheidsinstituut of ben je schoonheidsspecialiste en wil je je rentabiliteit verhogen?

Met onze professionele producten, hoogwaardige trainingen en de beste ondersteuning voor je bedrijf, is HydroPeptide meer dan een geweldig merk. Wil je ook de effectiviteit en mooie resultaten van HydroPeptide ervaren, neem dan zeker contact met ons op!

Zit je met een vraag over één van onze producten of verzorgingen? We helpen je graag verder.

Vacatures

Geen vacature gevonden die jou past? Solliciteer gerust spontaan! Mail ons met je motivatie en CV als bijlage en wij nemen contact op met jou.

Trots op ons gepassioneerd team

Experten met een hart voor
Beauty en Gezondheid.

Tess

Tess Godefroit

Sales Manager

Elien

Elien Van de Walle

Beauty & Sales Coach

Oost- & West-Vlaanderen

Cindy

Cindy Matsoukis

Beauty & Sales Coach

Wallonië & Brussel

Heb je enkele vragen?

Onze FAQ's

Via onze “verdeelpunten” kan je makkelijk een instituut in jouw buurt vinden. Bij hun kan je een verzorging naar keuze boeken en meer uitleg vragen. 

Je kan niet rechtstreeks via onze website verzorgingen boeken in een instituut. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het formulier hierboven of via mail naar info@simage.be

Wij geven je gegevens door aan de Beauty & Sales Coach van jouw regio en zij zal contact opnemen met jou voor een kennismakingsgesprek. Hier kan je al je vragen stellen en ze helpen je graag verder. 

Ben jij klant van ons? Dan kan je GRATIS opleidingen volgen bij ons op kantoor. Een gevarieerd pakket wordt aangeboden en gegeven door onze eigen Beauty & Sales Coaches en trainsters, opgeleid als schoonheidsspecialiste. 

Van theorie over HydroPeptide, epigenetica & de producten tot praktijktrainingen op de verzorgingen onder de knie te krijgen. Daarnaast bieden we ook extra opleidingen om je instituut te boosten zoals Sales training, Social Media training, Grow your business,… 

Ontdek het allemaal op onze professional pagina.